Az álom egy CD-ről szimbolizálja az emlékek, érzések vagy egy sor gondolat úgy dönt, hogy játszani belsőleg. A kiválasztott hangot, hangulatot vagy ütemezést tükrözi. ~Kövesd a vonalat~, vagy egy szabványos gondolatkészletnek megfelelően. Valaki álma, hogy egy CD jelenthet kísérletet, hogy befolyásolja egy másik személy bizonyos hiedelmek vagy érzések. Azt is a képviselete a saját kísérletet, hogy hallja az új ötleteket. Az álom vásárol a CD szimbolizálja a választás, hogy úgy érzi, egy bizonyos módon, vagy ~vontat egy vonal~ a gondolkodás. A helyzet, amely összhangban van a standard gondolkodásmód befolyásolja. Ki vagy hol vásárol egy CD-t szimbolizálja, mi befolyásolja Önt.

A D betű, egy álom szimbolizálja konfrontáció áldozattal. Teljes tudatában a helyzet, amely megköveteli, hogy adja fel valamit, vagy tegye mások az első. A szimbolizmus alapja a rajz a D betű, hogy egy vonal, amely szemben egy félkör. Az egyenes vonal tükrözi a konfrontációt, és a félkör tükrözi konklúdi valamit, ami nem teljes. Ezt a szimbolizmust támasztja alá az a tény, hogy a D betű az ábécé negyedik betűje, ahol a numerology 4 az áldozatot szimbolizálja. D is a római szám 500.

Látva a ~C~ betű az álom szimbolizálja a folyosón egy nap ébredés. Gyakran jelenik meg az intuitív álmok, amelyek arra mutatnak, hogy a helyzet, hogy fog bekövetkezni a következő napon. Ha két vagy három C-t látsz egymás mellett, az a 2 vagy 3 napot szimbolizálja. A szimbolizmus a C betűn alapul, mivel nem teljes a kör, ahol a kör az egynapos ciklust, a szabad tér pedig az alvási ciklust tükrözi. Azt is jelezheti, hogy medián. Ha más kártyákkal együtt használják, egyszerűen csak a ~lásd~ rövidített változata lehet. A C betű egyben a római szám 100-hoz.

Az U betű egy álomban azt szimbolizálja, hogy elölről kell kezdenie, vagy elölről kell kezdenie. U is a 21st betű az ábécé és 21 számmisztika szimbolizálja a konfliktus konfrontáció. Azt jelenti, hogy problémád van a változással, vagy fellépni valamire. A levél is képviseli ~te~.

A B betű egy álomszimbolizálja érzéseit magadról, vagy néhány területen az életed, nem könnyű. Soha nem kaptam meg a dolgokat. Mindent meg kell nyerned. Nincs különleges bánásmód. Negatívum, hogy a B betű más emberek irigységét jelentheti, akik mindig könnyebb életet élnek, vagy több különleges bánásmódban részesülnek, mint ön. Nem tetszik, hogy nem figyelsz rám, és úgy érzed, többet érdemelsz. Legrondább érzés, vagy a második helyen.

Az R betű egy álomban azt szimbolizálja, hogy semmit sem áldoz fel, a rándulás, vagy hogy keveset tud valamit. A szimbolizmus az R alapul szimbolizmus a P betű, amely szimbolizálja a teljes áldozatot, hanem egy támogató vonal emelkedik. A p-t tartó kis vonal olyan helyzetet tükröz, amely megadja a bizalmat, hogy soha ne kelljen tudnia, hogyan kell áldozatot hoznia. R a 18., és a 18-as számmisztika azt szimbolizálja, hogy mit tehet.

a Z betű egy álomban a negativizmus teljes egyensúlyát szimbolizálja, vagy nem szeret valami negatívat gondolni. A negatív helyzet teljesen vége, vagy a hiedelmek arról, hogy mit jelent a negativizmus teljesen megváltozott. A szimbolizmus alapja az alakja a levél, hogy két párhuzamos vonalak, hogy úgy tűnik, lelapul jobb vonal hajló. A jobb rézsűvonal negatív választási lehetőségeket vagy negatív irányt tükröz. A Z betű, mivel az ábécé 26 betűje támogatja ezt a szimbolizmust, mivel a számmisztikában 26 a negativizmussal (6) való konfliktust szimbolizálja. Ez azt jelenti, hogy annyira pozitív vagy, hogy nem bírod elviselni, hogy bármi negatívra gondolj.

A J betű, egy álom ban a szimbolizmus, hogy meggondolja magát, vagy hogy egy új irányba. J a 10 betű ábécéje, a 10-es számmisztikában pedig egy új kezdetet szimbolizál.

az F betű, egy álom szimbolizálja a veszteséget a stabilitás, mert ez az E betű, anélkül, hogy egy alapítvány. F rámutat arra, hogy az áldozathozatal vagy a helyzet negatívvá vált. F az ábécé hatodik betűje, a számmisztikában pedig 6 a negativizmust szimbolizálja.

A K betű egy álomban az intuitív tudatot szimbolizálja. Tisztában vagytok a döntésekkel, vágyakkal vagy problémákkal. A gondolataid közös létrehozása a való életben. Amire gondolsz, az tényleg megtörténik. Pozitívan, K tükrözi a pozitív tapasztalatok, hogy elérni a céljait vagy vágyait. Negatívan, K tükrözi a negatív tapasztalatok, hogy megvalósult a félelem vagy a karma. A szimbolizmus a levél rajzán alapul. Az egyenes vonal szimbolizálja konfrontáció, a felállás szimbolizálja mindent, ami pozitív, és a vonal le minden, ami negatív.

A T betű egy álomban válaszutat jelent. Egy elágazás az életben, ahol döntést kell hoznod. T az ábécé 20 betűje, és a 20-as számmisztikában a hatalommal való konfliktust szimbolizálja.

az S betű, egy álom szimbolizálja zavart, vagy nem csinál, mit kell tennie. S az ábécé 19-es száma, a számmisztikában pedig a 19-es szám a helyzet végével való konfrontációt szimbolizálja.

A H betű egy álomban az együttműködés, az egyensúly és a munkacsoport szimbolika. A szimbólum alapja a levél néz ki, mint a két fél támogatja egymást párhuzamosan.

az Y betű egy álomban a pozitivizmus felé emelkedik. A szimbolizmus alapja az alakja a levél, hogy egy egyenes vonal felé mozog a pozitív oldalsó háromszög. A pozitív oldalháromszög a teremtés pozitív aspektusának szimbóluma.

A G betű egy álomban a felmondást szimbolizálja. Annak tudata, hogy valami elmúlik, vagy nem lehet megismételni. A szimbólum alapja a kártya, mint egy kör, amely soha nem fejeződött be, és bezárja a központ. G az ábécé hetedik betűje, a számmisztikában pedig 7 a bölcsességhez és tisztasághoz kapcsolódó tisztítást szimbolizálja.

Látva egy X az álom szimbolizálja a megosztottság a negativizmus pozitivizmus. Ez az erős és hatékony jellegét az álom, hogy vizsgálja meg a konfrontáció az ego, a személyes identitás az álmodó és az érzések és gondolatok az álmodó magát. Álmodik egy X is lehet az elszigeteltség ábrázolása problémák, amelyek nem előzhető. Ez azt jelenti, hogy az álomember életében megjelenhet a probléma megnyilvánulása. Az X betű olyan szimbólum is lehet, amelyet a jó és a rossz már nem egyezhet meg semmilyen módon az álmodozó életében. X kulturális szimbolikáját Dávid csillagának szimbóluma képezi, miután szétválasztották, ami azt jelenti, hogy a fel-le háromszögek már nincsenek összezárva. Azt is mutatja, hogy az álmodó is szembe kell néznie a problémákat létre valamit, mert a pozitív és negatív szempontok egymással szemben. Amikor álmodik a levél X, akkor lehet egy előjel, hogy bátrabb, és tegye több erőfeszítést a félelem melengető a kereslet a dolgok nem gondolod, hogy valaha is, és tiszteletben bárki, akkor is, ha nem tetszik neki. Alternatív megoldásként az X szimbolizálhat egy eredményt. Talán van valami, amit meg kell tenned, ha el akarsz érni valamit.

a W betű egy álomban az egyensúlytalanságot szimbolizálja. Emberek vagy helyzet, hogy az ellenőrzés vagy instabil. W az ábécé 23. Ez azt jelenti, hogy negatívan ütközik a számla helyzetével.

A V betű egy álomszimbolizálja választás, lehetőségek, vagy amit akarsz. A két ellentétes irány szimbolizálja a képességét, hogy válassza ki, hogy pontosan hogyan szeretne valamit, hogy. V a 22. 22 is egy nagyon erős szám, mert ez is tükrözi a jelenséget a halo 22 fok, ahol a nap úgy néz ki, mint egy halo az angyalok. Római számként az 5-ös számot jelentheti.

A Q betű egy álomban szimbolizálja a konfrontációt a helyzet úgy érzi, lehet állandó. Mindketten foglalkozik a negatív helyzet, hogy úgy érzi, nem tűnik el, vagy egy pozitív helyzet, amely véglegesen kijavítja az életed. Az O jelképezi örökre, vagy a helyzet, hogy úgy érzem, végtelen. A keresztvonal szimbolizálja lehetőséget, hogy a ~megható~ az életed. Q az ábécé 17. Ez azt jelenti, hogy egy ellenőrizhetetlen helyzettel kell szembenéznie, amelyet megtisztít.

A P betű, egy álom szimbolizálja mindent megtesz, amit lehet, hogy egy áldozatot, vagy maradjon pozitív. A szimbolizmus alapja a levelet, amelynek semmi sem támogatja önt állva. P az ábécé 16.

Az ~A~ betűről álmodva a kiválóságot, az előnyt, a túlsúlyt jelzi. Letter Dream A azt mutatja, hogy már létrehozott fölény mások felett. Alternatív megoldásként, ez az álom is jelezheti, hogy keres kiválóság mások felett. ~A~ betű, mindig elsöprő sikert támogatunk. Tehát nagy a valószínűsége, hogy nagy eredményeket ér el az életedben minden olyan projekt, amit elkezdett, vagy hajlandó kezdeni. Minden álom a kártyákis jelzi a személy. Az álmokban lévő betűk lehetnek valakinek a neve vagy kezdőbetűi. Ezt is el kellene mondanod.

Az álom a különleges K képviselheti olyan helyzeteket, amikor öntudatos az összes döntést, hogy jó. Látni akarod, hogy mindig helyesen cselekszel. Vigyázz mindenre, amit csinálsz. A vágy, hogy megbizonyosodjon arról, hogy minden, amit csinálsz pozitív vagy produktív. Ketamin tükrözheti az önjavító mentalitás. Példa: Egy nő álmodott eszik különleges. A való életben csak találkozott egy srác után hosszú ideig egyedülálló. A különleges K tükrözte, mennyire zavarban volt, hogy ezt a fickót választotta partnernek és a karakterének minőségét.

Az álom arról, hogy vagy iszik egy shake szimbolizálja hiedelmek, tanácsok vagy helyzetek, amelyek érdekli feladja a gondokat. Valami, ami lehetővé teszi, hogy nyugodtabb és gondtalan. Jó érzés, hogy nem kell aggódni a probléma. Példa: Egy fiatalember arról álmodott, hogy mangóturmixot kap. A való életben, volt egy rossz álom, és kapott egy értelmezést, hogy érezte, megkönnyebbült, hogy ez nem igazán probléma után.

ha láttad a levelet, vagy jel Y egy álom, akkor egy ilyen álom megjósolja az ismeretlen dolgokat az életedben. Az Y jel mindkét irányban képviselheti. Az álom azt sugallja, hogy válasszon egyet, ahelyett, hogy él egy.

Az A betű, egy álomszimbolizálja fölény, uralom és a vezetés. Mindent megtesz, hogy erős legyen.

Az E betű a kényelmet, a könnyedséget vagy a pihenést szimbolizálja. Ön kényelmes, ahol szellemileg vagy érzelmileg. És ez tükrözi a ~por leülepedésének~ idejét, alkalmazkodva a változáshoz vagy egy kellemetlen helyzet végéhez. Lehet, hogy most szembe kell néznie a következményeit a ~shake~ vagy instabil időjárás. És ez az 5.

Az álom egy rövidítés szimbolizálja kombinációja jelentése alapján a szimbolizmus e betűk. Lásd a témák részben az ábécé egy mélyebb pillantást a szimbolizmus a levelet. Próbálja meg, hogy hogyan minden betű egyénileg alkalmazni az életed, majd összekapcsolják őket alkotnak bonyolultabb jelentését. Alternatív megoldásként, egy rövidítés is, hogy egy személyes jelentése alapján az emberek vagy helyzetek azt tapasztalja, hogy előforduló.

az L betű egy álomban az egyensúlynal való konfrontációt szimbolizálja. Ez azt jelenti, hogy most szembe kell néznie egy véget ért helyzet vagy egy kijavított probléma céljával. Pozitívan, ez tükrözheti a már nem aggódni valamit. A szimbolizmus a levél rajzán alapul. A függőleges vonal a konfrontációt, a vízszintes vonal pedig a teljes egyensúlyt szimbolizálja. L az ábécé 12.

Az O betű, egy álomszima egy végtelen helyzetet szimbolizál. Valami az életedben, ami folyton ismétli önmagát. Ó az ábécé 15. A nem kívánt vagy váratlan az életünkben.

ha álmodik a T betű, akkor azt mutatja, a kitartás abban az értelemben, bizonyos dolgokat az életedben. Lehet, hogy nehezen fogadja el mások véleményét és nézeteit.