Ahhoz, hogy a piszok abban az időben keverjük az álmod, szimbolizálja a minőséget, hogy gazdaságos a pénz vagy az élelmiszer. Álmodik piszok vagy bármilyen más anyag, mint a sár vagy por, az is a képviselete szégyenletes és / vagy korrupt helyzetek az életedben. Bizonyos körülmények között vagy kapcsolatok, akkor legyen őszinte, erkölcsi és etikai. Megtévesztő, becstelen, becstelen vagy etikátlan módon viselkedett? Álmodni, hogy valaki dobja piszok rád, figyelmeztetnek a támadások az ellenfelek vagy a versenytársak. Az álom lehet egy figyelmeztetés, hogy az ellenség próbálja megtámadni a személy. Lehet, hogy tisztességtelenül próbálják meg setenni a hírnevét. Álmodni, hogy a ruhák piszkos a piszok képviseli a félelem a fertőzések. Viselni piszkos mosoda az álomban azt is jelenti, néhány esélye a szerzés egy fertőző betegség. Talán most már valamilyen betegség fertőzte meg. Alternatív megoldásként ez azt jelenti, hogy súlyosan érinti a nemkívánatos vagy kellemetlen érzés. Ha másokat lát piszkos ruhákkal, akkor egy ilyen álom képviseli az ezekkel az emberekkel kapcsolatos aggodalmait. Lehet, hogy már sújtotta néhány fertőzés, vagy más probléma.

Az álom a látás szennyeződés szimbolizálja problémák vagy nehézségek, amelyeket meg kell oldani. Kellemetlen érzéseket érzel az élet telis-e felett, mint a durva vagy igazságtalan. Problémák. Az álom nyilvánított szennyeződés vagy dömping egy csomó földet tükrözheti a nehézségeket ön szándékosan ad valaki mást. Annak a jele, hogy keserű vagy rosszindulatú vagy. Az álom ásni egy halom piszok el szimbolizálja kellemetlen érzéseket csinál, amit lehet egy aggasztó probléma. A föld lyukba lapátolása kellemetlen érzéseket jelenthet arról, hogy lassan úgy zárják le, ahogy szeretné. A piszok evésének álma olyan érzéseket jelenthet, hogy milyen szörnyű elfogadni a nagyon kellemetlen körülményeket. Semmit sem kell elfogadnia, vagy totálisan zavarba menni.

…A denevérekről álmodni azt jelenti, hogy piszok, gonoszság, gonoszság és irritáció. Fontolja meg, hogy a denevérek látása az álmodban is megmutathatja azok jellemzőit, amelyek nem teszik lehetővé, hogy tovább menjen, vagy már nem illeszkedik a képhez. Denevérek szimbolizálja ívik újjászületés és egy új kezdet. A denevérek naivitást is jelenthetnek az új környezet kezelése során. Győződjön meg róla, hogy nem esik bele semmibe anélkül, hogy először a következményekre gondolna. A denevérek az elméd instabil vagy őrült állapotát is képviselhetik. Ha fehér emberről álmodsz… Rossz jel lenne, ha elveszítenél valakit, akit szeretsz. Ha fehér denevérről álmodsz, az egyfajta szégyent szimbolizál a magánéletedben. Ha a vámpírdenevérről álmodsz, az a kimerültségét jelzi. Talán van valaki az életedben, aki minden energiádat elveszi, és fenntartások nélkül hagy. Kérjük, fontolja meg, hogy vigyázzon magára, és ne hagyja, hogy bárki más, hogy az energia ki van….