Az olajbogyó álma a biztonság érzetének élvezetét szimbolizálja. A hajlandóság, hogy ne tegyél semmit, amíg biztonságban vagy. Élvezek valamit, ami nem tökéletes. Negatív, hogy egy olajbogyó jelentheti a sok kényelmetlenség elfogadását az életének egyik területén, hogy egy másikban magas fokú biztonságot élvezzen. Egy nagy titkot tart, mert biztonságban tartja. Példa: Egy fiatal férfi álmodott egy gyönyörű nő, aki szerette olajbogyó. A való életben egy nagyon jövedelmező és ügyesen adómentes vállalkozást működött. Sok időt kellett azzal töltenie, hogy hazudik, vagy hülyén néz ki olyan emberekre, akik szokatlan döntéseket hoztak, mert nem akarta, hogy bárki is rájöjjön, hogyan szökik meg vele. Jobban szerette a biztonságot, hogy tudja, hogy adócsalással menekül, először is az életében.

álmodik, hogy menekül valaki, azt jelzi, hogy a probléma, hogy próbál elkerülni. Nem vállalsz vagy vállalsz felelősséget a tetteidért. Különösen, ha fut egy támadó, vagy bármilyen veszély, akkor azt sugallja, hogy nem néz szembe, és szembesíti a félelmeit. Álmodik, hogy próbál futni, de nem tudja, hogy a láb gyorsabb, mint amennyit akar azt jelenti, hiányzik az önbecsülés és az önbizalom. Azt is tükrözik a tényleges állapotát REM bénulás, míg az álom állapotban. Álmodik, hogy fut egyedül azt jelenti, hogy akkor előre egy magasabb pozícióba, és jobban teljesítenek a barátok a versenyben a vagyon. Alternatív megoldásként, lehet, hogy fut néhány helyzet vagy kísértés. Álmodik, hogy fut másokkal azt jelenti, ünnepi és virágzó alkalommal.

Az álom egy kacsa szimbolizálja Önt, vagy egy másik személy az életben, aki tisztában van minden, ami történik körülötted ébredés. Pozitívan, kacsa tükrözik készítmény és savviness. Hogy tájékoztatni ravasz, vagy bennfentes információkat. Úgy érzem, könnyű alkalmazkodni, vagy tenni valamit. Negatívan, a kacsa képviselheti pletyka vagy beszélni más emberek a hátuk mögött. Egy unalmas ~fedett~ az életedben, hogy nem megy el, vagy aki úgy érzi, mindig menekül valami negatív. Ez is lehet a jele, hogy nem tetszik, hogy tájékozott, mint te. Példa: Egy nő arról álmodott, hogy kacsákat lát a kertben egy fa alatt. Felébredt, és nagyon aggódott amiatt, hogy készen áll a világ végére. A kacsák a kertben tükrözik érzéseiket magukról, hogy jobban tájékozott, mint mások a globális események és a lehetséges apokaliptikus események, miközben úgy érzi, hogy ő nem tudott sokat róla.